Ο Αντώνης Ρέμος ανέβαλε την συναυλία στο Nammos λόγω της τραγωδίας των πυρκαγιών

Ο Αντώνης Ρέμος ανέβαλε την συναυλία στο Nammos λόγω της τραγωδίας των πυρκαγιών

Αναβάλλεται λόγω του τριημέρου πένθους η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos.

Ο τραγουδιστής και η επιχείρηση του Nammos αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν την προγραμματισμένη αυριανή συναυλία και όταν αυτή θα πραγματοποιηθεί – έπειτα από μερικές μέρες- μέρος των εσόδων θα διατεθούν στους πληγέντες από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Αττική.

Η επίσημη ανακοίνωση του Νammos:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιχείρηση NAMMOS RESTAURANT συμμετέχει δίχως άλλο στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική. Στα πλαίσια αυτά αναβάλει τη διεθνή συναυλία Αντώνη Ρέμου – Amr Diab της 26ης Ιουλίου 2018 και ανακοινώνει ότι σημαντικό μέρος των εσόδων αυτής, όταν πραγματοποιηθεί, θα διατεθούν στο Δήμο Μυκόνου προς αρωγή των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής. Η σκέψη μας είναι απολύτως στραμμένη στην ανείπωτη αυτή τραγωδία και θα παραλείπαμε ολοκληρωτικά την λειτουργία μας αν δεν φέραμε την ευθύνη των 450 και πλέον οικογενειών που στηρίζονται στην επιχείρησή μας για τη διαβίωσή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.