Μύκονος: «Πανικός» για τη συναυλία του Ρέμου – Τον αποθέωσαν Έλληνες και Άραβες στην Ψαρού (βίντεο)

Μύκονος: «Πανικός» για τη συναυλία του Ρέμου – Τον αποθέωσαν Έλληνες και Άραβες στην Ψαρού (βίντεο)

Χαμός έγινε στην Ψαρού στη Μύκονο όταν εμφανίστηκε στην σκηνή της συναυλίας στο Nammos ο Αντώνης Ρέμος, για το «γεγονός του καλοκαιριού» στο νησί των Ανέμων.

Την αποθέωση γνώρισε… αρχικά ο «Ρέμος της Αιγύπτου» Αμρ Ντιάμπ ο οποιος εμφανίστηκε πρώτος στην σκηνή γύρω στη 01.20 τα ξημερώματα τραγουδώντας μερικές απο τις πιο γνωστές του επιτυχίες, ανεβάζοντας με το «καλησπέρα» τον κόσμο πάνω στα τραπέζια!

Οι καρέκλες, στις οποίες για να καθίσει κανείς έπρεπε να πληρώσει το εισιτήριο των 1.500 ή 1.000 ευρώ, χρησιμοποιήθηκαν ως… «σκαλοπάτι» για τις εκατοντάδες καλλονές από την Αραβία, που αψηφώντας τους κανόνες της βαρύτητας, κατάφεραν να ισορροπήσουν πάνω στα δωδεκάποντα τακούνια τους, αναμεσα σε στοίβες απο κρυστάλλινα ποτήρια και μπουκάλια πανάκριβης σαμπάνιας, ενθουσιάζοντας τον καλλιτέχνη, που σίγουρα δεν περίμενε καλύτερη υποδοχή απ’ αυτήν που του επιφύλαξαν οι πολυάριθμοι θαυμαστές του.

Είναι λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα και ολόκληρη η παραλία της Ψαρούς συνεννοείται στην αραβική γλώσσα, με πρώτο και καλύτερο τον Αιγύπτιο συνιδιοκτήτη του Nammos, Σάμι Ιμπραήμ, τον οποίο ευχαριστεί δημόσια ο καλλιτέχνης για την πρόσκληση να τραγουδήσει για ακόμα μια φορά μπροστά στους πελάτες του διάσημου μπιτς μπαρ ρέστοραντ.

Ώρα 03.15. Ο Αντώνης Ρεμος ανεβαίνει στην σκηνή και η νυχτα γίνεται μέρα από τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά. Ο καλλιτέχνης φωνάζει από το μικρόφωνο να… μετρηθούν οι Έλληνες σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και τότε αντιλαμβάνεται ότι έπειτα από αρκετά καλοκαίρια, οι φαν του είναι εκεί για να τον αποθεώσουν, έστω κι αν χρειάστηκε να πληρώσουν μια μικρή περιουσία για να τον δουν ζωντανά πάνω στην άμμο της Ψαρούς.

Δυναμικό παρών πάντως έδωσαν και τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, περίπου δέκα στον αριθμό, που έκαναν κατάληψη στις πάνω απο δέκα ταμειακές μηχανες του μαγαζιού, ελέγχοντας και το τελευταίο ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το κόστος ανά άτομο στα τραπέζια φαγητού και ποτού για την συναυλία είχε οριστεί στα 1500 και 1000 ευρω και στα τραπέζια του ποτού, η τιμη της απλής φιάλης ξεκινούσε απο 500 ευρώ. Τσουχτερή η τιμή και στο πάρκινγκ με τους πελάτες να πληρώνουν 50 ευρώ για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους!


Στις 06:20 το πρωί ο Αντώνης Ρεμος επιχείρησε να χαιρετήσει το κοινό του, αλλά χωρίς… επιτυχία. Στα τραπέζια οι σερβιτόροι μοίραζαν το… «μάνα εξ ουρανού» απο τα χέρια του διάσημου Τούρκου σεφ, Νουσρέτ: Χορταστικά τσιζμπέργκερ στα κάρβουνα!

Η τσίκνα εχει καλύψει την ατμόσφαιρα και ο Ρέμος συνέχιζε να τραγουδά «It’s a perfect day» αποχαιρετώντας σιγά – σιγά την λαοθάλασσα που είχε φτάσει από κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του πλανήτη.

Τελικά λίγο μετά τις 06:30 η συναυλία του καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε οριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.