ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παραλίγο… εγκεφαλικό για ζευγάρι σε εστιατόριο της Μυκόνου – Τους χρέωσαν 28 ευρώ 4 φέτες ψωμί! (φωτό)

Παραλίγο… εγκεφαλικό για ζευγάρι σε εστιατόριο της Μυκόνου – Τους χρέωσαν 28 ευρώ 4 φέτες ψωμί! (φωτό)

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ένα ζευγάρι Ελλήνων, όταν ζήτησε το λογαριασμό για το γεύμα, που μόλις είχε απολαύσει σε εστιατόριο της Μυκόνου.

Μπορεί να χρειάστηκε να πληρώσει 48 ευρώ για ένα μπουκάλι λευκό κρασί γνωστής μάρκας, το οποίο στα περισσότερα σημεία στην υπόλοιπη χώρα στοιχίζει περίπου τα μισά, να έδωσε 16 ευρώ για μια πράσινη σαλάτα και 14 ευρώ για μια μερίδα μύδια αχνιστά, όμως πραγματικά δυσανασχέτησε πραγματικά όταν είδε την τιμή για το ψωμί: 28 ευρώ για τέσσερις φέτες, δηλαδή 7 ευρώ η κάθε φέτα ψωμί!

Οι πελάτες δεν περίμεναν ότι θα καλούνταν να βάλουν τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη, όταν απάντησαν καταφατικά στην ερώτηση της σερβιτόρας “ψωμί θα θέλατε;”. Άρχισαν να αναρωτιούνται αν η ζύμη ήταν από χρυσάφι ή αν ο φούρναρης της επιχείρησης είχε τρία αστέρια Michelin. Παρόμοια σκέψη έκαναν, όταν είδαν την τιμή του νερού: 16 ευρώ για δύο μπουκάλια μεταλλικό νερό. “Νερό της βρύσης την επόμενη φορά”, ίσως να σκέφτηκαν.

Το ζευγάρι Ελλήνων αποχώρησε από το ρεστοράν σχεδόν νηστικό, αν και ο τελικός λογαριασμός έφτασε τα 122 ευρώ, μόλις για μια μερίδα μύδια, μια σαλάτα και ένα μπουκάλι κρασί. Και μάλλον ανακουφισμένο, που δεν παρήγγειλε και κυρίως πιάτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.