ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μύκονος: Το εστιατόριο με τα «χρυσά» καλαμάρια βγάζει… αισθησιακό βίντεο για να πείσει τον κόσμο ότι αξίζει (βίντεο)

Μύκονος: Το εστιατόριο με τα «χρυσά» καλαμάρια βγάζει… αισθησιακό βίντεο για να πείσει τον κόσμο ότι αξίζει (βίντεο)

Στην αντεπίθεση περνά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη Μύκονο μετά τα «χρυσά καλαμαράκια» με… αισθησιακό προωθητικό βίντεο υψηλών προδιαγραφών που του κόστισε 50.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι αμερικανός τουρίστας υποστήριξε ότι το εστιατόριο στο Πλατύ Γυαλό τον χρέωσε με 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμαράκια.

Στόχος του βίντεο είναι να καταδειχθεί ότι το εστιατόριο είναι ένα πολυτελές all day restaurant, που απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο και προσφέρει high end υπηρεσίες και ασυνήθιστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρωταγωνίστρια τού βίντεο, που θυμίζει κάτι από την Χολιγουντιανή ταινία φαντασίας Aquaman, είναι μια γοργόνα που καταλήγει στην Μύκονο και μαγεύεται από την ατμόσφαιρα και τους θησαυρούς της θάλασσας που σερβίρονται στο εστιατόριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.