ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανερχόμενος προορισμός για τους λάτρεις των ιδιωτικών τζετ η Μύκονος

Ανερχόμενος προορισμός για τους λάτρεις των ιδιωτικών τζετ η Μύκονος

Ο δημοφιλέστερος προορισμός για διακοπές με ιδιωτικό τζετ, έχοντας συγκεντρώσει αυτό το καλοκαίρι 1.600 αιτήματα προσφοράς πτήσης, έγινε η Μύκονος σύμφωνα με την Luxaviation.

Όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της Luxaviation UK, κ. Γιώργος Γαλανόπουλος, στο lifestyle περιοδικό Tatler, αυτή τη χρονιά μόνο, η εταιρία έχει λάβει 2.000 αιτήσεις πτήσεων προς Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο, με το 80% να αφορά τη Μύκονο. Δύο ή τρία χρόνια πριν, το ποσοστό αυτό ήταν σημαντικά μικρότερο, δήλωσε.

Η αυξημένη ζήτηση ιδιωτικών τζετ για Μύκονο αποδίδεται, σύμφωνα με τον κ. Γαλανόπουλο στη νέα γενιά χρηστών ιδιωτικών τζετ, οι οποίοι λατρεύουν τα λευκά σπίτια του νησιού και τα σικ κλαμπ στις παραλίες του.

Ιδιαίτερα η γενιά των Millennials, τόνισε, αποφεύγει το λαμπερό lifestyle του παρελθόντος με σαμπάνιες και προτιμά, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, να κάνει υγιεινές επιλογές παρά ηδονιστικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλο και περισσότεροι ζητούν υγιεινές επιλογές γευμάτων χωρίς κρέας, όπως σαλάτες superfood, πρωτεΐνες με φυτική βάση, φρέσκους χυμούς και νερό με γεύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.