ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο πόλεμος της «γουρούνας» ξεκινάει στην Μύκονο: Σε επιφυλακή η Αστυνομία

Ο πόλεμος της «γουρούνας» ξεκινάει στην Μύκονο: Σε επιφυλακή η Αστυνομία

Σε επιφύλακη βρίσκεται απο νωρίς το πρωί το Λιμενικό και η Αστυνομία της Μυκόνου για τις κινητοποιήσεις των μελών του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Ενοικιαζόμενων Μοτοποδηλάτων και Μοτοσυκλετών Μυκόνου.

Οι επιχειρηματίες όπως αναφέρουν και σε επιστολή τους αντιδρούν στις διατάξεις του νέου Κ.Ο.Κ. για την απαγόρευση ενοικίασης και κυκλοφορίας ATVs γνωστά ως «γουρούνες» στην άσφαλτο.

Τα μέλη μάλιστα φαίνονται αποφασισμένα να φτάσουν το θέμα στα άκρα, καθώς όπως καταλήγουν θα αποκλείσουν σήμερα το Λιμάνι της Μυκόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέλη του σωματείου έχουν πραγματοποιήσει ήδη δύο κινητοποιήσεις την προηγούμενη εβδομάδα στο αεροδρόμιο και το λιμάνι, ενώ από σήμερα νωρίς το πρωί αναμένεται να προβούν στον αποκλεισμό του λιμανιού της Μυκόνου και για το λόγο αυτό στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν «επιθυμούμε να ενημερώσουμε εγκαίρως το επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες οτι θα αποκλείσουμε το λιμάνι της Μυκονου την Τετάρτη 16.5.2018 από τις πρώτες πρωινές ώρες προκειμένου να αποφευχθούν μετακινήσεις και μεταφορές από και πρός το νησί, κατά την ανωτέρω ημερομηνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.