ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μύκονος: Προς πώληση τέθηκε η βίλα του ιδιοκτήτη των καταστημάτων Sotris Θάνου Σωτηρόπουλου

Μύκονος: Προς πώληση τέθηκε η βίλα του ιδιοκτήτη των καταστημάτων Sotris Θάνου Σωτηρόπουλου

Η βίλα του εμπνευστή και ιδιοκτήτη των καταστημάτων «Sotris» Θάνου Σωτηρόπουλου στη Μύκονο, η οποία -κατά κοινή ομολογία- είναι μία από τις ωραιότερες του νησιού, είναι πλέον προς πώληση.

Βασιζόμενη στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τη μινιμαλιστική αισθητική και με θέα το απέραντο αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο και τη Δήλο, η οικία βρίσκεται στην περιοχή της Αλεόμανδρας, λίγα μόλις λεπτά από τον πολυσύχναστο Ορνό. Δεν είναι τυχαίο ότι κατά καιρούς οι χώροι του έχουν φιλοξενηθεί σε μερικά από τα σημαντικότερα περιοδικά αρχιτεκτονικής και design. Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο 550 τετραγωνικών μέτρων που απλώνεται σε έκταση 4 στρεμμάτων. Στο εξωτερικό του κυριαρχούν οι πετρόχτιστοι χώροι, ενώ στο εσωτερικό επικρατεί το απόλυτο λευκό. Ολα αυτά πλέον συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης, που αυτή τη στιγμή αγγίζει το ποσό των 3.900.000 ευρώ.

Οι εγχώριοι celebrities που έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί το σπίτι κάνουν λόγο για μια νησιωτική κατοικία που αποπνέει έντονα κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα, χωρίς, ωστόσο, να φείδεται πολυτέλειας και ανέσεων. Οι περιγραφές το επιβεβαιώνουν. Το ισόγειο φιλοξενεί τα σαλόνια και την τραπεζαρία ενώ οι πέντε κρεβατοκάμαρες που διαθέτει μοιράζονται μεταξύ του ground floor και του πάνω ορόφου. Το σπίτι έχει έξι μπάνια, μια υπέροχη πισίνα με εξωτερική τραπεζαρία, χώρο μπάρμπεκιου και ξενώνα φιλοξενίας με όλες τις ανέσεις. Τα τετραγωνικά του σπιτιού επιτρέπουν σε κάθε ένοικο να διατηρεί την ανεξαρτησία του και προσφέρουν την πολυτέλεια για την οποία τόσο φημίζεται η Μύκονος και τόσο λατρεύουν να απολαμβάνουν οι VIP επισκέπτες της.

Σε αυτό το σπίτι η οικογένεια Σωτηρόπουλου -ο κραταιός επιχειρηματίας της ένδυσης και η σύζυγός του Φρόσω- πέρασαν μερικά από τα πιο ευτυχισμένα καλοκαίρια της ζωής τους συντροφιά με φίλους που συνήθιζαν να φιλοξενούν στους άνετους χώρους του.

Μια περιπέτεια, όμως, με την υγεία του που βίωσε εκεί ο Θάνος Σωτηρόπουλος πριν από κάποια χρόνια στάθηκε η αιτία ώστε περισσότερο να διαθέτει τη συγκεκριμένη βίλα για φιλοξενία παρά να την απολαμβάνει ο ίδιος.

Ακολουθώντας τη ρήση που συχνά κυκλοφορεί στους επιχειρηματικούς κύκλους «σπίτι που δεν το χαίρεσαι ή δεν σου αποφέρει χρήματα, το πουλάς», η οικογένεια πήρε την απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.