Μόνο στη Μύκονο συμβαίνουν αυτά – Έκαναν έρωτα πάνω στο jet ski μέρα – μεσημέρι! (βίντεο)

Μόνο στη Μύκονο συμβαίνουν αυτά – Έκαναν έρωτα πάνω στο jet ski μέρα – μεσημέρι! (βίντεο)

Αυτ΄πα συμβαίνουν μόνο στη Μύκονο.Μέρα – μεσημέρι έκαναν… έρωτα πάνω σε jet ski.

Η Μύκονος μας έχει χαρίσει κατά καιρούς μεγάλες στιγμές. Ή στιγμές ντροπής, όπως το βλέπει κανείς. Τελευταίο κρούσμα αυτό το βίντεο…

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν περίπου δύο εβδομάδες στο Paradise. Τα όσα διαδραματίζονται, έγιναν μέρα – μεσημέρι και σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την ακτή!

Δίπλα κολυμπούν και μικρά παιδιά, με κάποιους γονείς που είναι στην παραλία να είναι έξαλλοι από το… θέαμα.

Πάνω στο jet ski, λοιπόν, είναι μια γυναίκα, ένας άντρας και μια ακόμη φιγούρα που διακρίνεται καθαρά. Οι τρεις τους συνεχίζουν τις σκηνές που θυμίζουν ερασιτεχνικό πορνό σα να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ όσοι είναι έξω από την θάλασσα βλέπουν τα πάντα καθαρά!

Η Μύκονος στα… χειρότερά της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.