«Αστείος ο λογαριασμός»: Τι λέει ο εστιάτορας της Μυκόνου για τα «χρυσά» καλαμαράκια (βίντεο)

«Αστείος ο λογαριασμός»: Τι λέει ο εστιάτορας της Μυκόνου για τα «χρυσά» καλαμαράκια (βίντεο)

Εξηγήσεις για τα «χρυσά» καλαμαράκια αλλά και τον έλεγχο της ΑΑΔΕ στα καταστήματά του στη Μύκονο έδωσε ο ιδιοκτήτης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την καταγγελία Αμερικανού τουρίστα στο TripAdvisor.

Οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ πήγαν να ελέγχξουν το εστιατόριο που χρέωσε το ποσό των 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμάρια και κάποια συνοδευτικά.

Κατά τον έλεγχο, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν 12 φορολογικές παραβάσεις.

Ο ιδιοκτήτης, μιλώντας στο δελτίο του Open είπε πως: «Έγινε εξωνυχιστικός έλεγχος του ΣΔΟΕ στην επιχείρησή μας από 4 άτομα στις 13:30 το μεσημέρι για το επίμαχο γεγονός και όλα τα παραστατικά ελέγχτηκαν και για όλα υπήρξαμε νόμιμοι. Στο κεντρικό μας κατάστημα δεν υπήρξε καμία παρανομία. Το μόνο που υπήρχε ήταν μια απόδειξη στο πάνω μαγαζί, το οποίο δουλεύει σαν ιταλικό εστιατόριο και για αυτό το λόγο έχουμε πρόστιμο 250 ευρώ μόνο».

Σχολιάζοντας το εξωφρενικό ποσό που χρεώθηκε ο τουρίστας, είπε: «ο ίδιος ο πελάτης δεν ήρθε ποτέ να ζητήσει εξηγήσεις από την επιχείρησή μας. Πλήρωσε με Visa και φυσικά εκδόθηκε η νόμιμη απόδειξη του λογαριασμού του. Είναι ένας λογαριασμός αστείος σχετικά με τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρουμε στο μαζί μας πήραν τέσσερα κιλά καλαμάρια φρέσκα, είναι κάτι πολύ λογικό».

Ο τουρίστας επισκέφθηκε το εστιατόριο τον Μάιο του 2019 και όπως σημειώνει στο σχόλιό του, το προσωπικό του καταστήματος δεν είναι «τίμιο» καθώς αρνήθηκε να του πάει κατάλογο με τιμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν παρόμοια σχόλια για το ίδιο μαγαζί και από άλλους τουρίστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.