Μύκονος: Εντυπωσιάζουν τα ακριβά αυτοκίνητα των πλουσίων – Ούτε οι ντόπιοι δεν έχουν συνηθίσει τόση χλιδή (βίντεο)

Μύκονος: Εντυπωσιάζουν τα ακριβά αυτοκίνητα των πλουσίων – Ούτε οι ντόπιοι δεν έχουν συνηθίσει τόση χλιδή (βίντεο)

Στην Μύκονο βρίσκεται ο David Hasselhoff. Ο Αμερικανός ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές “Ο Ιππότης της Ασφάλτου” και “Baywatch” επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων, στο πλαίσιο του Gumball 3000, ή αλλιώς ράλλυ των VIPs, -που φέτος έχει ως αφετηρία την Μύκονο- αφού ο 66χρονος πρωταγωνιστής δεν έκρυψε ποτέ το πάθος του για τα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε στο κοσμικό Nammos στην Ψαρρού να τρώει με την σύζυγό του, με την οποία παντρεύτηκαν πέρυσι τον Ιούλιο στην Ιταλία. Είναι ο τρίτος γάμος στο βιογραφικό του αγαπημένου ηθοποιού…


Το Gumball αποτελεί ένα διεθνές ετήσιο ράλλυ στο οποίο συμμετέχουν supercars που τα οδηγούν σταρ του Χόλλυγουντ, γαλαζοαίματοι, μεγιστάνες και celebrities. Μετά το 2017, ο αγώνας επέστρεψε στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, φέτος σημείο εκκίνησης είναι η Μύκονος και τα αυτοκίνητα θα φτάσουν, έπειτα από 8 ημέρες, στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Στο event, το οποίο αποτελεί μεγάλη διαφήμιση για την Μύκονο αποφέροντας ταυτόχρονα και πολλά έσοδα, λαμβάνουν μέρος 100 αυτοκίνητα και οι στάσεις που θα κάνουν είναι εκτός από το νησί των Ανέμων και την Ιμπιζα, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Porto Montenegro, η Βενετία, το Μονακό και η Βαρκελώνη.

Αυτή είναι η 21η φορά που διοργανώνεται το ράλλυ το οποίο συγκεντρώνει συμμετοχές από όλον τον κόσμο και οχήματα τα οποία πολύ δύσκολα θα δεις δίπλα σου σε κάποιο φανάρι. Το Mykonos Live TV στήθηκε μαζί με τα πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ τους Ferrari, Lamborghini, Lotus, Porsche, Jaguar και Maserati, στην αφετηρία του ράλλυ και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα. Την παράσταση έκλεψε ο ιδιοκτήτης μιας πράσινης Ferrari που φορούσε ασορτί φόρμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.