ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σπείρα αλλοδαπών έκλεβε ακριβά ρολόγια τη Μύκονο

Σπείρα αλλοδαπών έκλεβε ακριβά ρολόγια τη Μύκονο

Και αυτό το καλοκαίρι, οι χλιδάτοι τουρίστες στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρίσκονται στο έλεος οργανωμένων συμμοριών που αρπάζουν τα πανάκριβα ρολόγια τους με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Μια από αυτές, που διέπραξε τέσσερις κλοπές, εξαρθρώθηκε και ένα μέλος της συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 32χρονο αλλοδαπό ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά και προσπάθησε να διαφύγει τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που διερευνούσαν καταγγελίες για τις αλλεπάλληλες κλοπές που είχαν γίνει τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε και στην κατοχή του βρέθηκε μια πλάστη άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την προανάκριση η οποία συνεχίζεται, προέκυψε ότι ο 32χρονος μαζί με άλλους δυο συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, είχαν αρπάξει πολυτελή ρολόγια επώνυμων εταιρειών από τα χέρια τεσσάρων θυμάτων τους. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία και αντίσταση, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται οι συνεργοί του που αναζητούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.