Είναι γεγονός: Το πρώτο γραφείο δωρεάν πληροφοριών σε όλο το Νότιο Αιγαίο… στη Μύκονο!

Είναι γεγονός: Το πρώτο γραφείο δωρεάν πληροφοριών σε όλο το Νότιο Αιγαίο… στη Μύκονο!

Το πρόγραμμα Aegean Islands Promo, που προωθεί τις πολυτελείς και υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες των νησιών σε δέκα κορυφαίες αγορές παγκοσμίως, προχωρά δυναμικά στην περαιτέρω υποστήριξη των μελών του εντός Ελλάδος, με τη δημιουργία του Mykonos Promo Infopoint, του πρώτου γραφείου δωρεάν πληροφοριών σε όλο το Νότιο Αιγαίο, με έδρα τη Μύκονο.

Το γραφείο λειτουργεί από τη Δευτέρα 8η Ιουλίου 2019 με κύριο αντικείμενο να απαντά στις ερωτήσεις των επισκεπτών του νησιού, συστήνοντας τους τις υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους, προωθώντας όλα τα μέλη του προγράμματος Aegean Islands Promo.

Στο πλαίσιο αυτό, το Mykonos Promo Infopoint είναι εξοπλισμένο με όλο το υλικό που έχουμε ετοιμάσει για τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, και την Πάρο και απαντά στις ερωτήσεις των επισκεπτών, από Δευτέρα έως Σάββατο και μέσω facebook messenger και WhatsApp.

Παράλληλα, προτείνουμε στους επισκέπτες της Μυκόνου να επισκεφθούν και τα άλλα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου, όπου δραστηριοποιούνται τα μέλη του Aegean Islands Promo: την Τήνο, την Άνδρο, τη Μήλο, τη Σέριφο, την Ελαφόνησο, την Αστυπάλαια, τη Σύρο, την Κέα, την Χίο, τη Σίφνο και την Κρήτη.

Πρώτο μέλημα της ομάδας του προγράμματος είναι να υποστηρίζει τα μέλη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δημιουργεί ευχαριστημένους και επαναλαμβανόμενους επισκέπτες για τα νησιά μας.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, σχεδιάζοντας, παράλληλα, τις δράσεις μας και για την επόμενη σαιζόν, ώστε να διατηρήσουμε ψηλά τα νησιά μας και τις επιχειρήσεις – μέλη μας στις προτιμήσεις των επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού προφίλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.