«Τέλειωσαν» και το Nammos τα μέτρα για τον κορωνοϊό – Οριστικό «λουκέτο» για το διάσημο bar της Μυκόνου (βίντεο)

«Τέλειωσαν» και το Nammos τα μέτρα για τον κορωνοϊό – Οριστικό «λουκέτο» για το διάσημο bar της Μυκόνου (βίντεο)

Οριστικό «λουκέτο» έβαλε για φέτος το διάσημο beach bar της Μυκόνου, Nammos, έπειτα από την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, μέσα από την οποία υπήρξε παράταση της αναστολής λειτουργίας του καταστήματος γι’ ακόμα δέκα ημέρες.

Αρχικά, είχε ανασταλεί η λειτουργία του από 1η έως 3 Σεπτεμβρίου λόγω εμφάνισης κρουσμάτων covid-19 με στόχο τον περιορισμό της διασποράς. Με νεότερη απόφαση, αναστέλλεται η λειτουργία του έως 13 Σεπτεμβρίου για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό διασποράς της νόσου covid-19.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι υπεύθυνοι του Nammos ζύγισαν τα δεδομένα και αποφάσισαν να κλείσουν το μαγαζί τους νωρίτερα από ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Μάλιστα, για να αποχαιρετήσουν τους πελάτες τους και να τους ευχαριστήσουν που τους τίμησαν και φέτος, πρόσφεραν δωρεάν για μία ημέρα τις ξαπλώστρες.

Πάντως, η οικονομική ζημιά από το πρόωρο κλείσιμο της επιχείρησης είναι μεγάλη τόσο για τους εργαζομένους που έχασαν μεροκάματα και ένσημα όσο και για τους ιδιοκτήτες αν σκεφτεί κανείς τις πανάκριβες πρώτες ύλες και τις προμήθειες που έμειναν αδιάθετες στα ψυγεία και τις αποθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: mykonoslive.tv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.