ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Tην Παρασκευή με κλήρωση η επιλογή των συντονιστών

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Tην Παρασκευή με κλήρωση η επιλογή των συντονιστών

Η κλήρωση για τις θέσεις των συντονιστών εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, όπου υποβλήθηκαν τριπλάσιες αιτήσεις από ενδιαφερόμενους θα γίνει στις 7 Ιουλίου, την Παρασκευή.

Η δημόσια κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου Οικονομίας (Νίκης 5-7, 3ος όροφος, αιθ. 305Α και 305Β) και θα γίνει με χρήση εφαρμογής ηλεκτρονικού υπολογιστή ενώ η διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, www.keyd.gov.gr

Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα, μεταξύ των μη κληρωθέντων θα διενεργηθεί νέα δημόσια κλήρωση για να καθορισθεί η σειρά των επιλαχόντων. Υπενθυμίζεται ότι το όριο των 320 συντονιστών ισχύει αρχικά στο νόμο και μπορεί να επεκταθεί, με απλή απόφαση του ειδικού γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι προκύπτει αυξημένος φόρτος εργασίας εξαιτίας αυξημένου ενδιαφέροντος επιχειρήσεων για τον μηχανισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά έγιναν 986 αιτήσεις για 320 θέσεις. Αναλυτικά, Στην Αττική έγιναν 454 αιτήσεις για 120 θέσεις, στην Κεντρική Μακεδονία 233 αιτήσεις για 50 θέσεις, στη Θεσσαλία 70 αιτήσεις 20 θέσεις, στη Δυτική Ελλάδα 33 αιτήσεις για 20 θέσεις, στην Κρήτη 31 αιτήσεις για 20 θέσεις, στην Πελοπόννησο 26 αιτήσεις για 20 θέσεις, στην Ανατολική Μακεδονία θράκη 52 αιτήσεις για 10 θέσεις, στη Δυτική Μακεδονία 17 αιτήσεις για 10 θέσεις, στην Ήπειρο 17 αιτήσεις για 10 θέσεις, στα Ιόνια νησιά 13 αιτήσεις για 10 θέσεις, στη Στερεά Ελλάδα 24 αιτήσεις για 10 θέσεις, στο Βόρειο Αιγαίο 12 αιτήσεις για 10 θέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.