ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Μπαράζ» λουκέτων για τη μη έκδοση αποδείξεων – «Έκλεισαν» και τον Κιάμο

«Μπαράζ» λουκέτων για τη μη έκδοση αποδείξεων – «Έκλεισαν» και τον Κιάμο

Οι σαρωτικοί έλεγχοι της της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε επιχειρήσεις και καταστήματα στέφονται καθημερινά με άκρα επιτυχία. Τα κλιμάκια των ελεγκτών που ξεχύνονται σε νησιά, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέχρι και σε νυχτερινά κέντρα διαπιστώνουν πλήθος παραβάσεων.

Αυτή τη φορά λουκέτο 48 ωρών είχαμε στα εξής καταστήματα

– Σε ένα κέντρο αισθητικής και ένα κατάστημα με σουβενίρ στην Σαντορίνη

– Σε ένα μπαρ στην Υδρα, εκεί όπου δεν κόπηκαν 15 αποδείξεις

– Σε ένα ψητοπωλείο στο Μοσχάτο, εκεί όπου δεν κόπηκαν 29 αποδείξεις

– Σε ένα καφέ μπαρ στην Μύκονο

Ζάκυνθος

Λουκέτο σε δύο εστιατόρια που δεν είχαν κοπεί 22 και 16 αποδείξεις αντίστοιχα

– Στο Καλαμάκι σε μια επιχείρηση ενοικίασης ομπρέλωνμ που δεν κόπηκαν 23 αποδείξεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Σε ένα νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος – Δεν είχαν κοπεί 27 αποδείξεις(3.500 ευρώ). Ο έλεγχος έγινε στις 5 τα ξημερώματα, από ελεγκτές που μπήκαν στο μαγαζί ως πελάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.