Νέο ΕΣΠΑ 120 εκ. ευρώ τον Σεπτέμβριο για ΜμΕ τουριστικές επιχειρήσεις

Νέο ΕΣΠΑ 120 εκ. ευρώ τον Σεπτέμβριο για ΜμΕ τουριστικές επιχειρήσεις

Τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ, για την ίδρυση νέων μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, ανέφερε ο γενικός γραμματέας τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλλας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 5ο αναπτυξιακό συνέδριο, που οργανώνει στην Πάτρα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Όπως πρόσθεσε, στο νέο πρόγραμμα θα μπορεί να ενταχθεί ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, ενώ οι επιχειρηματίες που θα ενταχθούν σε αυτό, θα έχουν την δυνατότητα να εισπράττουν προκαταβολή, η οποία θα φθάνει ακόμα και τα 50.000 ευρώ.

«Όραμά μας», συνέχισε ο Γιώργος Τζιάλλας, «είναι να γίνει η χώρα μας παγκόσμιος τουριστικός προορισμός, 365 ημέρες τον χρόνο» και όπως σημείωσε «η δουλειά αυτή έχει αποδώσει καρπούς, αφού ήδη καταγράφεται επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά δύο μήνες»

Επίσης, ο γενικός γραμματέας τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης τόνισε ότι στους στόχους του υπουργείου είναι το άνοιγμα σε νέες αγορές, όπως η Κίνα και οι Αραβικές χώρες. Ακόμη, ανέφερε ότι με αφορμή το έτος τουρισμού Ελλάδας – Ρωσίας 2017 – 2018, αναμένεται στην Ελλάδα, μεγάλος αριθμός Ρώσων τουριστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Τζιάλλας χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι η Ελλάδα θα έχει την προεδρία της συνεδρίασης της επιτροπής τουρισμού του ΟΟΣΑ, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.