Την πλάτη γυρνούν οι Γερμανοί τουρίστες στον Τ. Ερντογάν

Την πλάτη γυρνούν οι Γερμανοί τουρίστες στον Τ. Ερντογάν

Οι Γερμανοί τουρίστες γυρίζουν την πλάτη στην Τουρκία λόγω των ακραίων κινήσεων του Τ. Ερντογάν.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας “Bild”, η πλειοψηφία των Γερμανών τουριστών υιοθετεί μία σκληρή γραμμή έναντι της κυβέρνησης της Άγκυρας αρνούμενη να αφήσει τα χρήματά της στη χώρα όπου κάνει κουμάντο ο Σουλτάνος του Βοσπόρου.

Το ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι Γερμανοί ήταν: “Θα θέλατε να κάνετε διακοπές στην Τουρκία με βάση την τρέχουσα πολιτική κατάσταση;”. Σχεδόν το ήμισυ των Γερμανών απάντησαν αρνητικά.

Δεδομένης της τρέχουσας κρίσης μεταξύ των δύο χωρών, η δημοσκόπηση έδειξε πως ,το 49% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι, επί του παρόντος, δεν θέλει να κάνει τις διακοπές της στην Τουρκία. Το 44% έχει διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πράκτορα στη Τουρκία, TUI, εκατοντάδες Τούρκοι πελάτες του έχουν ήδη ζητήσει – πριν από το σεισμό στην Αλικαρνασσό-να ακυρώσουν τις διακοπές τους στην Τουρκία ή να τις κάνουν κάποια άλλη στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.