ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΤΑΙΠΕΔ: Παράταση έως 7 Αυγούστου για την πώληση του 66% του ΔΕΣΦΑ

ΤΑΙΠΕΔ: Παράταση έως 7 Αυγούστου για την πώληση του 66% του ΔΕΣΦΑ

Την παράταση της προθεσμίας εκδήλωσης μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 66% του ΔΕΣΦΑ, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ…

Κατά την πρώτη φάση το ΤΑΙΠΕΔ θα ανοίξει τους φακέλους για να γίνει έλεγχος αν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες ή σχήματα πληρούν τις προϋποθέσεις. Η νέα προκήρυξη προβλέπει ρητά ότι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες ή κοινοπραξίες εταιρειών θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποίηση Ευρωπαίου διαχειριστή συστήματος φυσικού αερίου. Εταιρείες από τρίτες χώρες που θα κατέβουν στο διαγωνισμό μέσω κοινοπραξίας με ευρωπαϊκή εταιρεία διαχείρισης δικτύων τότε δεν αποκλείεται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Επίσης, οι εταιρείες που θα πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στη συνέχεια περνούν κατέβουν στην επόμενη φάση των δεσμευτικών προσφορών είτε αυτόνομα είτε με κοινοπραξία με άλλες εταιρείες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη λίστα των ενδιαφερομένων, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η ιταλική Snam, η οποια συμμετέχει στην κοινοπραξία του TAP με μερίδιο 20%. Συμμετοχή στο διαγωνισμό φέρεται να έχει και η βελγική εταιρεία Fluxys (κατέχει το 19% των μετοχών του TAP) και η ισπανική Enagas (16% των μετοχών του TAP). Στους ενδιαφερόμενους ειναι και η Ολλανδική Gasunie και η Ρουμανική Transgaz, όπως και κάποια επενδυτικά funds.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.