ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Deutsche Bank: Κέρδη άνω των 450 εκατ. ευρώ

Deutsche Bank: Κέρδη άνω των 450 εκατ. ευρώ

H Deutsche Bank προέβλεψε σήμερα χαμηλότερα έσοδα για το σύνολο του 2017 και μία περιορισμένη μόνο βελτίωση των κερδών της, καθώς κατέγραψε σημαντική μείωση των εσόδων από συναλλαγές σε ομόλογα και μετοχές.

Τα καθαρά κέρδη της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας εκτινάχθηκαν, πάντως, στο δεύτερο τρίμηνο στα 466 εκατ. ευρώ από μόλις 20 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα, εξέλιξη στην οποία συνέβαλε η μείωση των δαπανών της. Σημειώνεται ότι οι αναλυτές προέβλεπαν ότι τα κέρδη της Deutsche θα έφθαναν στα 273 εκατ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο.

Ωστόσο, τα συνολικά έσοδα της υποχώρησαν κατά 10% στα 6,6 δισ. ευρώ και η τράπεζα δήλωσε ότι αναμένει χαμηλότερα έσοδα φέτος από τις δραστηριότητές της σε σχέση με πέρυσι, ενώ η προηγούμενη πρόβλεψή της ήταν ότι τα έσοδα θα παρέμεναν σε γενικές γραμμές στα περυσινά επίπεδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.