Λουκέτο για 96 ώρες σε νυχτερινό κέντρο για μη έκδοση αποδείξεων – Σωρεία παραβάσεων σε πολλές περιοχές

Λουκέτο για 96 ώρες σε νυχτερινό κέντρο για μη έκδοση αποδείξεων – Σωρεία παραβάσεων σε πολλές περιοχές

Από τους ελέγχους που διενήργησαν τα συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προέκυψαν σωρεία παραβάσεων που αφορούν κυρίως στη μη έκδοση αποδείξεων.

Ειδικότερα, επιβλήθηκαν οι ακόλουθες ποινές που προβλέπει η νομοθεσία:

-Λουκέτο για 48 ώρες σε ένα από τα μεγαλύτερα και κοσμικότερα beach bars του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, το «Cabana Beach Bar». Μάλιστα η ομάδα του Cabana Beach ανήρτησε στο Facebook πως «είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω κάποιων δυσχερών καταστάσεων των οποίων δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό Κυριακή 30.07 και Δευτέρα 31.07. Σας ζητούμε συγγνώμη και ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση σας! Κοντά σας από την Τρίτη 1 Αυγούστου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Στη Θάσο εντοπίστηκαν 16 παραβάτες, με συνολικά 156 παραβάσεις. Μπήκαν 48ωρα λουκέτα σε τέσσερα μεγαλα beach bar, δύο μπαρ της φημισμένης παραλίας «Marble» και ένα στο λιμάνι
-Λουκέτο 96 ωρών σε νυχτερινό κέντρο στην Κομοτηνή
-48ωρο λουκέτο σε ψητοπωλείο της Μυκόνου κοντά στο Αεροδρόμιο
-48ωρα λουκέτα σε 2 ταβέρνες στις Σπέτσες
-48 ώρο λουκέτο και εις βάθος έλεγχος σε παλαιότερες χρήσεις επιχείρησης εμπορίου και επεξεργασίας μετάλλων στην Πάτρα. Στην επιχείρηση εντοπίστηκε με τη μέθοδο κλειστής αποθήκης η μη έκδοση παραστατικού πώλησης για 16,6 τόνους χαλκού, συνολικής αξίας 83.490 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.