ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το νέο κόλπο των φοροφυγάδων – Κόβουν αποδείξεις χωρίς… ΑΦΜ στην Κρήτη (φωτό)

Το νέο κόλπο των φοροφυγάδων – Κόβουν αποδείξεις χωρίς… ΑΦΜ στην Κρήτη (φωτό)

Το νέο κόλπο των φοροφυγάδων φαίνεται πως είναι η απόδειξη χωρίς… ΑΦΜ. Οι επιχειρηματίες στην Κρήτη δεν διστάζουν να κόβουν αποδείξεις «μαϊμού» κατακλέβοντας το κράτος!

Αυτό τουλάχιστον διαπίστωσε αναγνώστης του cretapost που επισκέφτηκε τα Φαλάσαρνα πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο ίδιος μαζί με μία παρέα 12 ατόμων μετά από το μπάνιο τους στην παραλία της περιοχής αποφάσισαν να απολαύσουν διάφορους μεζέδες σε μία ταβέρνα – η οποία ήταν γεμάτη από κόσμο.

Όλα κυλούσαν μια χαρά μέχρι που φώναξαν τον ιδιοκτήτη – που εκτελούσε και χρέη σερβιτόρου – για να ζητήσουν τον λογαριασμό.

«Ο πολύ ευγενικός σερβιτόρος – ιδιοκτήτης», εξιστορεί ο αναγνώστης, «έρχεται στο τραπέζι μας και συμβουλευόμενος το κινητό του – σύστημα φορητής παραγγελιοληψίας – μας ανακοινώνει το ύψος του λογαριασμού και τελειώνοντας την πρόταση του συμπληρώνει: “Ένα λεπτό να σας φέρω και την απόδειξή σας”. Φέρνοντας μας λοιπόν την υποτιθέμενη απόδειξη νιώσαμε απίστευτα προσβεβλημένοι».

Οπως φαίνεται και στην φωτογραφία στην δήθεν απόδειξη είναι αναγραμμένη η παραγγελία και το ποσό, η επωνυμία της επιχείρησης με το ΑΦΜ και την ΔΟΥ να είναι… άφαντα!

Η παρέα των 12 ατόμων, όπως ήταν φυσικό, εκνευρίστηκε και ζήτησε από τον σερβιτόρο – ιδιοκτήτη να της προσκομίσει μία αληθινή φορολογική απόδειξη και όπως μας αναφέρει ο αναγνώστης «μετά από περίπου ένα τέταρτο μας έφερε δύο πραγματικές αποδείξεις που αθροιστικά ταίριαζαν με το ποσό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Cretapost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.