ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

100 νέα ξενοδοχεία Hilton στην Αφρική

100 νέα ξενοδοχεία Hilton στην Αφρική

Η Hilton θα προσθέσει 100 νέα ξενοδοχεία στην αλυσίδα της στην Αφρική και θα δαπανήσει 50 εκατ. δολάρια μεσα στα επόμενα πέντε χρόνια…

Να δαπανήσει 50 εκατ. δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια για να ανακαινίσει και να αλλάξει το εμπορικό σήμα σε 100 ξενοδοχεία στην Αφρική σχεδιάζει η Hilton Worldwide όπως ανακοίνωσε, δημιουργώντας μια ακόμα αλυσίδων ξενοδοχείων που αξιοποιεί την τουριστική ανάπτυξη της ηπείρου.

Μια μονάδα θα ανοίξει στο Ναϊρόμπι της Κένυας έως τα τέλη του έτους και μία ακόμα στην πρωτεύουσα της Ρουάντα, το Κιγκάλι, το 2018, σύμφωνα με την ανακοίνωση όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο τουρισμός στην Υποσαχάρια Αφρική σημείωσε αύξηση 11% πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Η Hilton ανέφερε ότι οι υπόλοιπες νέες μονάδες που θα προστεθούν στα 39 ξενοδοχεία που έχει ήδη η εταιρία στην Αφρική θα λειτουργήσουν εντός των επόμενων πέντε ετών.

«Το μοντέλο της μετατροπής υφιστάμενων ξενοδοχείων σε μονάδες με το εμπορικό σήμα Hilton αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο σε μια σειρά από αγορές και αναμένουμε να δούμε μεγάλες ευκαιρίες για τη μετατροπή ξενοδοχείων σε μονάδες Hilton μέσω αυτή της πρωτοβουλίες», δήλωσε ο Πάτρικ Φιτσγκίμπον, αντιπρόεδρος της Hilton για την ανάπτυξη στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Hyatt Hotels & Resorts ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει έξι νέα ξενοδοχεία στην αφρικανική ήπειρο έως το 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.