ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Με επιτυχία βαίνουν οι εργασίες του αγωγού TAP στη Β.Ελλάδα – Τοποθετήθηκε το 50% των σωληνώσεων

Σε καλό σημείο βαίνουν μέχρι στιγμής οι εργασίες για την πραγματοποίηση του αγωγού ΤΑΠ ση Β.Ελλάδα, μιας και σχεδόν το 50% των σωληνώσεων έχουν τοποθετηθεί, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των υλικών έχουν καταφθάσει στην Αλεξανδρούπολη.

Τα στοιχεία παρέθεσε η διευθύντρια του ΤΑΡ για την Ελλάδα, Κατερίνα Παπαλεξανδρή, μιλώντας στο 2o Thessaloniki Summit όπου τόνισε ότι το έργο βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος και στόχων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέφερε η κα Παπαλεξανδρή, σε διάστημα 1,5 έτους από την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών:

·’Εχουν καθαριστεί και διαμορφωθεί 441 χλμ. της όδευσης του αγωγού – πάνω από το 80% της συνολικής διαδρομής-

·Έχουν συγκολληθεί 404 χλμ. αγωγού έχουν ενωθεί, και 371 χλμ.

-Βρίσκονται σε διαδικασία αποκατάστασης180 χλμ. γης .

-Έχουν ξεκινήσει οι υδροστατικές δοκιμές, που είναι ένα από τα τελικά στάδια της κατασκευής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Διευθύντρια του έργου για την Ελλάδα αναφέρθηκε επίσης στην κομβική σημασία της συνεργασίας με τις τοπικές κοινότητες, τόσο για την κατασκευή του αγωγού, όσο και για το σχεδιασμό και την εκτέλεση του Προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων, ύψους 32 εκατ. ευρώ, που υλοποιεί η Κοινοπραξία στις επηρεαζόμενες από το έργο περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.