ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ. Βαρουφάκης σε Guardian: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα είχε να μου πει ο Αλ. Τσίπρας»

Γ. Βαρουφάκης σε Guardian: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα είχε να μου πει ο Αλ. Τσίπρας»

Σε συνέντευξή του στον βρετανικό Guardian, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, εξήγησε γιατί δεν έχει πλέον σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ με υπερηφάνεια δήλωσε ότι είναι φίλος του ο Τζούλιαν Ασανζ.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει σχέσεις με τον πρώην φίλο του, τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε:

«Οχι, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα είχε να μου πει. Προκειμένου να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, πρέπει να συνεχίσει να λέει στον εαυτό του μία ιστορία που βαθιά μέσα του ξέρει ότι είναι αβάσιμη. Οπότε η συζήτηση μεταξύ μας θα είναι εξαιρετικά σύντομη και ανούσια».

Αντίθετα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δήλωσε υπερήφανος που μπορεί να κατονομάσει ανάμεσα στους φίλους του τον Τζούλιαν Ασανζ, των WikiLeaks, σημειώνοντας ότι ο μόνος λόγος που διώκεται είναι πως ντρόπιασε τις ΗΠΑ.

Ο κ. Βαρουφάκης ρωτήθηκε και για τις συζητήσεις που κάνει με την κόρη του, Ξένια, με αφορμή το βιβλίο του «Μιλώντας στην κόρη μου για την οικονομία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ο χειρότερος κριτής μου. Ακόμη κι αν της αρέσει κάτι που κάνω ή γράφω, το καλύτερο που μπορεί να μου πει είναι ”όχι άσχημα”», δήλωσε ο πρώην υπουργός. «Δεν την ενδιαφέρει καθόλου η οικονομία, αλλά την ενδιαφέρουν τα πολιτικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τον φεμινισμό, τον ρατσισμό και την ανισότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.