Φορολοταρία 2018: Δείτε αν κερδίσατε – 1.000 τυχεροί κέρδισαν 1.000 ευρώ

Φορολοταρία 2018: Δείτε αν κερδίσατε – 1.000 τυχεροί κέρδισαν 1.000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε και η 22η φορολοταρία, με βάση τις δαπάνες που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Οκτώβριο, μέσω καρτών ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της δημόσιας κλήρωσης μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Δείτε ΕΔΩ), κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στον λογαριασμό τους στο TAXIS.

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας με το ποσό αυτό να είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο, ενώ δεν προσμετράται στο εισόδημα και δεν έχει κρατήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, συν τοις άλλοις, πως κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του. Η επόμενη κλήρωση θα λάβει χώρα την παραμονή των Χριστουγέννων, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 και θα αφορά στις συναλλαγές του Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.