Η THEON SENSORS ιδρύει θυγατρική στη Γερμανία (φωτό)

Η THEON SENSORS, μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της Αμυντικής Βιομηχανίας διεθνώς που ειδικεύεται στην υψηλή τεχνολογία οργάνων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης, μετά τις εξαγωγικές της επιτυχίες στην Ευρώπη, σε χώρες όπως Σουηδία, Ολλανδία, Δανία κλπ και πολύ πρόσφατα στην Ελβετία, ανακοινώνει τη σύσταση της νέας θυγατρικής της στη Γερμανία.

Η ίδρυση της Theon Deutschland GmbH έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες και την έντονη ζήτηση για προϊόντα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης στη Γερμανία και στις γειτονικές χώρες με στόχο την υποστήριξη και επέκταση μελλοντικών δραστηριοτήτων.

«Η ίδρυση της ΤΗΕΟΝ SENSORS στη Γερμανία έρχεται ως αποτέλεσμα πολλών πρόσφατων επιτυχιών της με το γερμανικό στρατό, όπου και προμηθεύει σε μεγάλο βαθμό τις ειδικές δυνάμεις (KSK) και το στρατό με τα όργανα νυχτερινής όρασης» όπως αναφέρει ο Προέδρος και Chief Technical Officer της εταιρείας Theon Sensors, Θωμάς Ντάκος.

«Η Γερμανία αποτελεί βασική αγορά για τη Theon Sensors, για αυτό και στόχο έχουμε να χρησιμοποιήσουμε τα νέα μας γραφεία, για να ενισχύσουμε περαιτέρω την αυξανόμενη παρουσία μας στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε νέα και προηγμένα προϊόντα στον τομέα της νυχτερινής όρασης, της θερμικής κάμερας και SWIR.»

Η Theon Sensors λειτουργεί ήδη στη Γερμανία με δικό της προσωπικό, ενώ επιπλέον επιστημονικό προσωπικό θα ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρίας τους επόμενους μήνες. Επιπλέον, η συνεργασία με τον επιχειρηματικό εταίρο της, JK Defence, στη Γερμανία, θα επεκταθεί και στον τομέα της συντήρησης και υποστήριξης των προϊόντων της ΤΗΕΟΝ, ενώ τις σχετικές με την Αστυνομία δραστηριότητες θα συνεχίσει να τις χειρίζεται η JK Defense.

Η έδρα της Theon Deutschland GmbH βρίσκεται στο Kempen κοντά στο Ντίσελντορφ και είναι στρατηγικά τοποθετημένη για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλους τους πελάτες της στη Γερμανία και τις γειτονικές χώρες.

Η Theon Sensors ανήκει στον όμιλο EFA GROUP o οποίoς αποτελείται από εταιρίες που κατέχουν ηγετική θέση στις διεθνείς αγορές στους τομείς της αεροδιαστημικής, της ασφάλειας, της άμυνας και της βιομηχανικής συνεργασίας.

O όμιλος EFA GROUP απασχολεί περισσότερο από 200 υπάλληλους συνολικά και έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Στον όμιλο EFA GROUP ανήκουν επίσης η EFA Ventures (Έργα στους τομείς Υποστήριξης Συστημάτων και Βιομηχανικών Συνεργασιών), η SCYTALYS, νέα ονομασία για την ISI Hellas (Datalinks, Διαλειτουργικότητα, Συστήματα Διοίκησης & Ελέγχου), η ES Systems (συστήματα αισθητήρων βασισμένων κυρίως σε MEMS και IoT), και η ψηφιακή παγκόσμια B2B info πλατφόρμα Epicos για τις βιομηχανίες Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Υψηλής Τεχνολογίας.

Ως εκ τούτου, οι δραστηριότητες όλων των εταιριών του EFA GROUP στη Γερμανία θα υποστηρίζονται και από τη νέα θυγατρική της Theon Deutschland GmbH.

Η THEON SENSORS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη κατασκευάστρια εταιρία ηλεκτροπτικών συστημάτων νυχτερινής όρασης που χρησιμοποιούνται για την άμυνα και την ασφάλεια σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η ανάπτυξη και η παραγωγή των συστημάτων γίνεται στην Αθήνα, ενώ οι παγκόσμιες επιχειρηματικές δραστηριότητές της υποστηρίζονται από τρεις θυγατρικές, στη Γερμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σιγκαπούρη, με εγκαταστάσεις συμπαραγωγής στη Μέση και την Άπω Ανατολή. H Theon Sensors είναι μέρος του ομίλου EFA Group.

Aπό αριστερά: Philippe Mennicken, Γενικός Διεθυντής της Theon Deutschland GmbH μαζί με τον Philip Kalweit, CEO της JK Defence.

THEON SENSORS ΝΥΧ δίκυαλο νυχτερινής όρασης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.