Ο υπουργός Ανάπτυξης Ά. Γεωργιάδης, συναντήθηκε με τον Φίλιπ Ρίκερ υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ

Ο υπουργός Ανάπτυξης Ά. Γεωργιάδης, συναντήθηκε με τον Φίλιπ Ρίκερ υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ

Εναν μαραθώνιο επαφών με κυβερνητικά στελέχη πραγματοποιεί από το πρωί της Δευτέρας ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Φίλιπ Ρίκερ.

Ο Φίλιπ Ρίκερ, που νωρίτερα συναντήθηκε με τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ήρθε σε επαφή και με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη.

Παρών στη συνάντηση των δυο αξιωματούχων ήταν και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία από την επαφή του Φίλιπ Ρίκερ και του Αδωνι Γεωργιάδη.

Το tweet του Πάιατ για τη συνάντηση Φίλιπ Ρίκερ και Αδωνι Γεωργιάδη
Ο κ. Πάιατ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εξέφρασε τη χαρά του που «σύστησε τον υφ. Εξωτερικών Φίλιπ Ρίκερ στον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη. Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποτελεί κλειδί στον στρατηγικό μας διάλογο και στην αποφασιστικότητα των ΗΠΑ να εμβαθύνουν στις διμερείς εμπορικές και επενδυτικές μας σχέσεις», σημείωσε καταλήγοντας ο Αμερικανός πρέσβης.

Το tweet του Τζέφρι Πάιατ:



Ο Φίλιπ Ρίκερ νωρίτερα συναντήθηκε και με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ο οποίος προ ημερών βρέθηκε στις ΗΠΑ.

Το tweet του Τζέφρι Πάιατ από τη συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Φίλιπ Ρίκερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.