ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανάκαμψη στην αγορά – Άνοδος 4,58% για το Χρηματηστήριο

Ανάκαμψη στην αγορά – Άνοδος 4,58% για το Χρηματηστήριο

Εκρηκτική άνοδο κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου καλύπτοντας μεγάλο μέρος των απωλειών ύψους 6,46% που είχε καταγραφεί στη διάρκεια των πέντε προηγούμενων συνεδριάσεων.

Η αγορά διέσπασε ανοδικά και την αντίσταση των 820 μονάδων, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος. Η ανάκαμψη της αγοράς βρήκε στήριγμα από το θετικό κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές, εν μέσω προσδοκιών για νέα χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής και αύξησης των δαπανών από μεγάλες οικονομικές δυνάμεις, όπως η Γερμανία και η Κίνα.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 828,30 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 4,58%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 62,228 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 29.248.784 μετοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε σε ποσοστό άνοδο 4,29%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 5,15%. Ανοδικά κινήθηκαν 100 μετοχές, 17 πτωτικά και 15 παρέμειναν σταθερές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.