ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κατακόρυφη αύξηση εσόδων για μεγάλες αθλητικές εταιρίες μέσα στο 2021

Ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά

Κατακόρυφη αύξηση εσόδων για μεγάλες αθλητικές εταιρίες μέσα στο 2021

Η ιστοσελίδα “MFFashion” γνωστοποίησε ότι οι πέντε κορυφαίες αθλητικές εταιρείες, Nike, Adidas, Anta, Puma και Under Armour κατέγραψαν θετικά οικονομικά αποτελέσματα, σε σύγκριση με το 2020, στα πρώτα δύο τρίμηνα του 2021.

Συγκεκριμένα, μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2021, η Nike είχε κύκλο εργασιών 10,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, διπλάσια από την ίδια περίοδο του 2020 (εκείνη της έναρξης της πανδημίας) και ακόμη καλύτερη από τα 8,6 δισεκατομμύρια του 2019.

Από την πλευρά της, η Adidas έχει έσοδα 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, υψηλότερα από το 2020, αλλά ελαφρώς χαμηλότερα από το 2019.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η Anta παρουσίασε αύξηση μεταξύ 35% και 40%, ενώ η Puma έκλεισε το πρώτο τρίμηνο με +19%. Η γερμανική μάρκα, ιδιαίτερα, υπερέβη τα έσοδα για την ίδια περίοδο του 2019: 1,5 δισ. ευρώ έναντι 1,3 δισ. ευρώ.

Σίγουρα θετικοί αριθμοί, λαμβάνοντας υπόψη το συνολικό κέρδος 3,3 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2020, με απώλεια 47,7% σε σύγκριση με τα 6,3 δισεκατομμύρια του 2019.

Η μόνη εταιρεία που έκλεισε το έτος αρνητικά ήταν η Under Armour, ενώ η εταιρεία που κατάφερε να καλύψει καλύτερα τις απώλειες της πανδημίας Covid-19 ήταν η κινεζική Anta.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.