ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία αν επιτεθεί στην Ουκρανία ανακοίνωσε η Ισπανία

«Σκληρές» επιπτώσεις ανήγγειλε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ

Οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία αν επιτεθεί στην Ουκρανία ανακοίνωσε η Ισπανία

Με την ανατολική Ευρώπη να «βράζει» και συγκεκριμένα με μια εισβολή της Ρωσίας σε ουκρανικό έδαφος να μην μοιάζει τόσο απίθανη, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, πήρε θέση και ανακοίνωσε «σκληρές» οικονομικές κυρώσεις στην σιβηρική χώρα.

Αυτό θα γίνει όμως αν εξαπολύσει οποιοδήποτε είδος στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου με την Φινλανδή ομόλογό του.

Δεν έδωσε λεπτομέρειες

Δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις κυρώσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει η Ρωσία, αλλά είπε ότι θα ήταν σοβαρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν τόνισε ότι η επιλογή της χώρας της να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ πρέπει να παραμείνει στο τραπέζι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.