ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

13ος πιο ισχυρός οικονομικός παράγοντας στον πλανήτη ο Αντώνης Σαμαράς

13ος πιο ισχυρός οικονομικός παράγοντας στον πλανήτη ο Αντώνης Σαμαράς

Στη δημοσιότητα έδωσε το περιοδικό Worth τη λίστα με τους πιο ισχυρούς παράγοντες της παγκόσμιας οικονομίας και μέσα σε αυτήν έβαλε και μάλιστα στη 13η θέση τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Σε μια σύντομη περιγραφή, όπως κάνει και για όλα τα πρόσωπα λέει οτι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να πείσει την Ανγκελα Μέρκελ να χαλαρώσει τους όρους αποπληρωμής της βοήθειας στην Ελλάδα.

Λέει επίσης ότι το μέλλον της Ελλάδας αλλά κι ενδεχομένως του ίδιου του ευρώ, βρίσκεται στα χέρια του.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΕΚΤ, Mario Draghi, ακολουθεί στην 2η θέση η γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel, με τρίτον στη σειρά τον Πρόεδρο της Fed, Ben Bernanke.

Μια λεπτομέρεια που αξίζει ν’ αναφερθεί είναι ότι οι υπεύθυνοι του περιοδικού έχουν κάνει λάθος το όνομα του πρωθυπουργού και τον γράφουν ANTONIS SAMARIS… Στο σημείωμα πάντως τον γράφουν σωστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.