ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρώην διοικητής Fed: «Η οικονομία θα επιβραδυνθεί δραματικά – Πρέπει να αναρωτηθούμε για τους κινδύνους ύφεσης»

Πρώην διοικητής Fed: «Η οικονομία θα επιβραδυνθεί δραματικά – Πρέπει να αναρωτηθούμε για τους κινδύνους ύφεσης»

Ο πρώην διοικητής της Fed, Larry Meyer, δήλωσε πως η Federal Reserve πρέπει να αρχίσει να συνυπολογίζει τον εντεινόμενο κίνδυνο ύφεσης στις αποφάσεις πολιτικής, σε συνέντευξη στο MarketWatch.

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο εδώ που πρέπει να υπολογίζουμε τον κίνδυνο ύφεσης», είπε ο Meyer.

Η ύφεση δεν διαφαίνεται ακόμη, αλλά πετάγεται όταν παρατηρεί κανείς το outlook”, εξήγησε.

Στην τελευταία του πρόβλεψη, ο Meyer “βλέπει” μια έντονα επιβραδυντική πορεία ανάπτυξης για την οικονομία.

«Η οικονομία αναμένεται να επιβραδυνθεί δραματικά. Με αυτή την τροχιά, πρέπει να αναρωτηθούμε για τους κινδύνους ύφεσης», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα ασθενέστερο outlook «θα τραβήξει την προσοχή μας πολύ έντονα έως τα μέσα του επόμενου έτους, όταν η οικονομία, πιθανώς, θα επιβραδυνθεί από 3,25% [ρυθμός ανάπτυξης] σε κάτω από 2,5% στο δρόμο της προς στο 2%».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.