ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτές τις δικαιολογίες είπαν οι Βρετανοί για να αποφύγουν την εφορία- Δεν είναι και πολύ… πειστικές

Αυτές τις δικαιολογίες είπαν οι Βρετανοί για να αποφύγουν την εφορία- Δεν είναι και πολύ… πειστικές

Όχι και πολύ πειστικές δικαιολογίες είπαν οι Βρετανοί φορολογούμενοι στις φορολογικές αρχές της χώρας τους που τους διώκουν για καθυστέρηση στην υποβολή δηλώσεων.

Από τις πιο εξωφρενικές δικαιολογίες που προέβαλαν οι φορολογούμενοι είναι αυτή μίας γυναίκας που ισχυρίστηκε ότι… την καταράστηκε η πεθερά της κι έχασε την προθεσμία.

Στις πέντε πιο περίεργες δικαιολογίες είναι και αυτή που χρησιμοποίησε άλλη μία γυναίκα η οποία είπε ότι είναι τόσο κοντή που δεν φτάνει να ρίξει την επιστολή στο γραμματοκιβώτιο.

Μία άλλη ανέφερε: “Η πρώτη μου υπηρέτρια έφυγε, η δεύτερη με έκλεψε και η τρίτη μάθαινε αργά”

Ένας φορολογούμενος δικαιολογήθηκε λέγοντας: “Ένας εκπαιδευόμενος υπάλληλος κατά λάθος καταχώρισε πελάτη μας σε λάθος λίστα, ότι στέλνει μόνος του τα στοιχεία του, γιατί δεν φορούσε γυαλιά μυωπίας”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και άλλος ένας είπε στην Εφορία ότι εξερράγη ο καυστήρας του και “τα δάχτυλά μου ήταν τόσο παγωμένα που δεν μπορούσα να γράψω”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.