ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντόμινο εξελίξεων: Πάνω από 1.000 εργαζόμενοι της Thomas Cook στην Ελλάδα «ξεκρέμαστοι»

Ντόμινο εξελίξεων: Πάνω από 1.000 εργαζόμενοι της Thomas Cook στην Ελλάδα «ξεκρέμαστοι»

Η ηχηρή κατάρρευση της Thomas Cook έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία, καθώς αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τουρισμό.

Πέρα από τους φόβους που εκφράζουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, η χρεοκοπία της Thomas Cook έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν τις θέσεις τους περίπου 22.000 εργαζόμενοι.

Μεγάλος αριθμός εργαζομένων της Thomas Cook στην Ελλάδα

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία είχε δώσει στη δημοσιότητα τον Ιούνιο του 2018 -σε συνάντηση που είχε με την τότε υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά- ο διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook Πίτερ Φανκχάουζερ.

Ο CEO της Thomas Cook είχε υποστηρίξει ότι οι εργαζόμενοί της στην Ελλάδα είναι πάνω από 1.000. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ωστόσο, η Thomas Cook απασχολεί στην Ελλάδα πάνω από 1.200 ανθρώπους, που πλέον θα αναγκαστούν να αναζητήσουν νέα εργασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι στην Κέρκυρα, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν «εγκλωβισμένοι» περίπου 3.000 πελάτες της Thomas Cook, καθώς η ακύρωση των δρομολογίων είχε άμεση ισχύ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.