ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή είναι η πασίγνωστη εταιρεία που «σνομπάρει» τη Black Friday και κλείνει τα μαγαζιά της εκείνη την μέρα

Αυτή είναι η πασίγνωστη εταιρεία που «σνομπάρει» τη Black Friday και κλείνει τα μαγαζιά της εκείνη την μέρα

Η εταιρεία “The Ordinary” φέτος θα κρατήσει τα μαγαζιά της κλειστά μποϋκοτάροντας τη Black Friday. Δεν είναι όμως η μόνη. Μαζί της κλείνουν και τα εξής brands: NIOD, Hylamide, The Chemistry Brand, Abnomaly, Loopha, HIF. Όλες αυτές οι εταιρείες ανήκουν στον όμιλο Deciem.

Η ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων, η περίφημη Black Friday πλησιάζει. Τα καταστήματα έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν τις προσφορές τους, ενώ οι καταναλωτές κάνουν τις οικονομίες τους προκειμένου να προμηθευθούν την ημέρα εκείνη τα προϊόντα που επιθυμούν σε τιμές που φθάνουν ακόμα και το 80%.

Η φιλοσοφία του ομίλου Deciem αναφέρει όμως, πως η μανία της Μαύρης Παρασκευής δεν είναι φιλική προς τον καταναλωτή και πως προτιμά να δώσει μια έκπτωση της τάξεως των 23% στα προϊόντα της για όλο το μήνα από το να συμμετέχει στην παράνοια εκείνης της μέρας.

Η έκπτωση θα διατίθεται όλο το μήνα τόσο στο κατάστημα όσο και για τις online αγορές, με εξαίρεση την 29η Νοεμβρίου, δηλαδή τη Μαύρη Παρασκευή.

“Ο υπερ-καταναλωτισμός αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τον πλανήτη και οι πωλήσεις αυτή τη μέρα μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις αγοράς”, εξήγησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Δεν αισθανόμαστε πλέον ότι η μαύρη Παρασκευή είναι μια εκδήλωση φιλική προς τον κόσμο ή για τους καταναλωτές και, συνεπώς δε συμμετέχουμε”. ⁣⁣

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.