ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Hyundai: Αναστέλλει τη λειτουργία δύο εργοστασίων στην Τουρκία

Hyundai: Αναστέλλει τη λειτουργία δύο εργοστασίων στην Τουρκία

Η νοτιοκορεάτικη γιγάντια αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai ανέστειλε την παραγωγή στο εργοστάσιό της στην επαρχία Κοτζάελι, στην περιοχή του Μαρμαρά της βορειοδυτικής Τουρκίας.

Και στη Σμύρνη

Το εργοστάσιο της Hyundai στη Σμύρνη θα σταματήσει την παραγωγή αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων για ένα μήνα, από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια από τις 30 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου, γράφει η τουρκική εφημερίδα «Ντουνιά».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, χωρίς να διευκρινισθούν οι λόγοι, οι δύο θυγατρικές της Hyundai στην Τουρκία, η Hyundai Mobis και η Hyundai Glovis θα κλείσουν επίσης προσωρινά.

Η οικονομική ύφεση

Οι λόγοι προφανώς πρέπει να αναζητηθούν στην οικονομική ύφεση που ξέσπασε τον Αύγουστο του 2018, όταν η τουρκική λίρα έπεσε σε χαμηλά επίπεδα έναντι του δολαρίου, γεγονός που οδήγησε σε υψηλότερο πληθωρισμό και επιτόκια, καθώς και σε χαμηλότερη εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία Hyundai Turkey ζήτησε από την Αγκυρα να καταβάλει βραχυπρόθεσμες αποζημιώσεις στους εργαζόμενους και σχεδιάζει να εργάζονται οι υπάλληλοί της σε διαστήματα 15 ημερών τους επόμενους μήνες, αναφέρει η εφημερίδα. Αυτό θα έχει ως συνέπεια τη μείωση του μισθού τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.