ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Επιδόσεις σε επίπεδα ρεκόρ προσεγγίζει η Wall Street

Επιδόσεις σε επίπεδα ρεκόρ προσεγγίζει η Wall Street

Κοντά σε επίπεδα-ρεκόρ κινούνται οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου χαιρετίζοντας τις προσπάθειες της Κίνας να στηρίξει με νέα μέτρα τις τοπικές επιχειρήσεις που δοκιμάζονται από τις επιπτώσεις του κοροναϊού.

Ο Dow Jones κερδίζουν κερδίζει 72 μονάδες στις 29.304 μονάδες, ενώ ο S&P 500 ενισχύεται κατά 12,48 μονάδες στις 3.382 μονάδες. Ο Nasdaq-100 προσθέτει 68 μονάδες στις 9.801 μονάδες.

Η επενδυτική προσοχή παραμένει στραμμένη στην εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού στην Κίνα, με τις κινεζικές αρχές να αναφέρουν ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων έχει αρχίσει να φθίνει.

Στο μέτωπο των επιχειρήσεων, η SpaceX, ιδιωτική διαστημική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον CEO της Tesla, Elon Musk, ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Space Adventures για να στείλουν έως 4 τουρίστες σε πολύ υψηλή τροχιά, ίσως και μέχρι τα τέλη του 2021.

«Εκτόξευση» 64% έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες 7 συνεδριάσεις και η μετοχή της Virgin Galactic, χάρη στα νέα ότι η εταιρεία ολοκλήρωσε τη μετεγκατάσταση της μονάδας VSS UNity στο Spaceport American στο Νιου Μέξικο, γεγονός που της επιτρέπει να προχωρήσει στα τελικά στάδια του προγράμματος δοκιμαστικών πτήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μετοχή της Virgin Galactic έχει υπετριπλασιαστεί τους τελευταίους τρεις μήνες (+223%), έναντι ανόδου 8% του S&P 500.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.