ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ν.Τραμπ: «Εάν δεν κερδίσω τις εκλογές θα γίνει κραχ στην Wall Street»

Ν.Τραμπ: «Εάν δεν κερδίσω τις εκλογές θα γίνει κραχ στην Wall Street»

Κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ινδία, ο Τραμπ είπε σε επικεφαλής επιχειρήσεων ότι οι μετοχές θα εκτιναχθούν αν επανεκλεγεί.

«Αν δεν κερδίσω, θα δείτε ένα κραχ που δεν έχετε δει ποτέ άλλοτε», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ σημείωσε ότι η κυβέρνησή του σχεδιάζει να ανακοινώσει φορολογικές μειώσεις για τη μεσαία τάξη στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.

Είπε, επίσης, ότι η χθεσινή μεγάλη πτώση των τιμών των μετοχών οφειλόταν στους φόβους για τον κορονωϊό, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ είναι σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Πρόσθεσε ότι ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ εργάζεται σκληρά για το θέμα αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και νομίζω ότι θα τεθεί υπό έλεγχο… Νομίζω ότι θα κάνει καλή δουλειά. Το ελπίζουμε», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.