Στον «πάγο» όλες οι γραμμές παραγωγής ηλεκτρικών ειδών στον κόσμο λόγω κορωνοϊού

Στον «πάγο» όλες οι γραμμές παραγωγής ηλεκτρικών ειδών στον κόσμο λόγω κορωνοϊού

Η πανδημία του Κορωνοϊού, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τις γραμμές παραγωγής των μεγαλύτερων κατασκευαστών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

​Παρόλο που οι εταιρίες από την πρώτη στιγμή έδωσαν συστάσεις στους εργαζομένους τους να εργάζονται από το σπίτι, κάτι τέτοιο δεν κατέστη φυσικά δυνατό, για αυτούς που εργάζονται στον δευτερογενή τομέα.

Οι δυο μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρικών ειδών της Κορέας έχουν αναστείλει τόσο την εγχώρια παραγωγή όσο και την παραγωγή σε εργοστάσια τους στην Ινδία. Μάλιστα η κυβέρνηση στην Ινδία, στα μέτρα πρόληψης που επέβαλε, εκτός από τις εμπορικές δραστηριότητες των καταστημάτων, απαγόρεψε και την λειτουργία των εργοστασίων.

Στην Ινδία έχουν καταγράφει μόλις 360 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, αλλά δυστυχώς και 7 θάνατοι.

Η μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής που κατέχει στον κόσμο η μια εκ των δυο Κορεάτικων εταιριών και η οποία βρίσκετε στην Ινδία, αφορά μεγάλη γκάμα προϊόντων. Smartphone, τηλεοράσεις ψυγεία, κλιματιστικά και πλυντήρια. Μάλιστα είχε την δυνατότητα παραγωγής 120 εκατομμυρίων smartphone τον χρόνο.

Από την λίστα φυσικά των εταιριών που έχουν σταματήσει τις παραγωγικές τους δραστηριότητες, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Κινέζικες εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών. Εταιρίες που επίσης έχουν και μεγάλη γκάμα προϊόντων αλλά και μεγάλη παρουσία στην χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετές εταιρίες όπως είναι φυσικό δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και μετέφεραν μέρος της παραγωγής τους στο Βιετνάμ, το οποίο από τις 23 Ιανουαρίου όπου και καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα, μέχρι σήμερα μέτρα μόλις 134 περιπτώσεις επιβεβαιωμένων ατόμων θετικών στον κορωνοϊό και καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.