ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μέχρι και 52 δισ. μπορεί να «κοστίσει» στην Ιταλία ο κορωνοϊός

Μέχρι και 52 δισ. μπορεί να «κοστίσει» στην Ιταλία ο κορωνοϊός

Η γείτονα χώρα Ιταλία θρηνεί 7.503 πολίτες της που έχασαν τη μάχη κατά του κορωνοϊού και έρχεται ήδη στην πρώτη θέση παγκοσμίως σε θανάτους.

Τεράστια όμως αναμένεται να είναι η ζημιά και στην οικονομία της χώρας σύμφωνα με την Εμπορική Ένωση Ιταλίας Confcommercio.

Συγκεκριμένα «με την παρατεταμένη διακοπή λειτουργίας τομέων, όπως αυτοί του εμπορίου, του τουρισμού, των μεταφορών, των υπηρεσιών και επαγγελμάτων, η κρίση αυτή, με την προοπτική μακράς παράτασής της, θα προκαλέσει μείωση της κατανάλωσης, η οποία μπορεί να αγγίξει και τα 52 δισεκατομμύρια ευρώ» αναφέρει ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Ιταλία.

Η εμπορική αυτή ένωση «θεωρεί ρεαλιστική πρόβλεψη ότι η χώρα θα μπορέσει να ξαναλειτουργήσει κανονικά μόνο τον Οκτώβριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτή την φάση, όπως τονίζεται, ο μόνος παραγωγικός τομέας, ο οποίος αυξάνει τις πωλήσεις, είναι εκείνος των τροφίμων, με άνοδο κατά 4,2% σε σχέση με τους πρώτους τρεις μήνες του 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.