ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αναστολή των ηλεκτρονικών αγορών λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσαν Net-a-Porter και Yoox

Αναστολή των ηλεκτρονικών αγορών λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσαν Net-a-Porter και Yoox

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παραμένουν στα σπίτια τους για να καταπολεμήσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού, προκαλώντας τεράστια ζήτηση για ηλεκτρονικές αγορές και παραδόσεις τροφίμων.

Ωστόσο, πολλές εταιρείες, αγωνίζονται να διατηρήσουν τις λειτουργίες τους online, καθώς η συνεχιζόμενη εξάπλωση του ιού καθιστά πιο δύσκολο για τους υπαλλήλους των αποθηκών να κάνουν τις δουλειές τους παραμένοντας υγιείς.

Ένας από τους κορυφαίους online retailers μόδας πολυτελείας, η Yoox Net-a-Porter είπε στους αγοραστές την Παρασκευή ότι κλείνει προσωρινά τα κέντρα διανομής και αναστέλλει τις υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. “Θέλουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κρατήσουμε τους συναδέλφους μας, την κοινότητα και τους πελάτες μας ασφαλείς”, ανέφερε σε email προς το αγοραστικό κοινό της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πωλήσεις μέσω διαδικτύου είναι κρίσιμες για κάθε έμπορο λιανικής πώλησης κατά τη διάρκεια της περιόδου απομόνωσης – και το online shopping θα μπορούσε να αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία τους προσεχείς μήνες.

Σύμφωνα με έρευνα της Coresight Research που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, καθώς η εξάπλωση του ιού συνεχίζεται, τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι σκοπεύουν να κάνουν περισσότερες online αγορές. Επιπλέον, περισσότερο από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ψωνίζουν περισσότερο online και λιγότερο στα φυσικά καταστήματα ακόμα και όταν η ζωή μας επανέλθει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.