ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πτωτικά ξεκίνησαν οι μετοχές της σημερινής συνεδρίασης στην Ευρώπη

Πτωτικά ξεκίνησαν οι μετοχές της σημερινής συνεδρίασης στην Ευρώπη

Πτώση σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, της πρώτης αυτού του τριμήνου, καθώς τα απογοητευτικά οικονομικά στοιχεία από την Ασία αποτύπωσαν με ακόμα πιο έντονο τρόπο τη ζημιά από την πανδημία του κορωνοϊού και τροφοδότησαν τους φόβους για βαθιά παγκόσμια ύφεση.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση 2,4% στις 10:05 ώρα Ελλάδας, αφού χθες έκλεισε καταγράφοντας το χειρότερο τρίμηνο των τελευταίων 18 ετών, καθώς τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων ανέστειλαν την επιχειρηματική δραστηριότητα, αυξάνοντας την απειλή χρεοκοπιών και μαζικών απολύσεων.

Τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα έδειξαν ότι η δραστηριότητα στα εργοστάσια συρρικνώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Ασίας τον Μάρτιο, καθώς ο κορωνοϊός παρέλυσε τις εφοδιαστικές αλυσίδες, με τη σημαντική πτώση στις εξαγωγικές μεγάλες δυνάμεις -την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα- να επισκιάζει τη μέτρια βελτίωση στην Κίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βρετανικός δείκτης blue-chip FTSE 100 υποχώρησε κατά 2,5% με τις χρηματοπιστωτικές μετοχές να σημειώνουν βουτιά 7%, καθώς μια σειρά βρετανικών τραπεζών ακολούθησαν το παράδειγμα των ευρωπαϊκών ομοειδών τους και ανέστειλαν τη διανομή μερισμάτων προκειμένου να στηρίξουν τη ρευστότητά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.