ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Μαύρες» προβλέψεις για την Βοσνία: Ο κορωνοϊός βάζει σε κίνδυνο περισσότερες από 250.000 θέσεις εργασίας

«Μαύρες» προβλέψεις για την Βοσνία: Ο κορωνοϊός βάζει σε κίνδυνο περισσότερες από 250.000 θέσεις εργασίας

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την οικονομία της Βοσνίας – Ερζεγοβίνη, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊό. Περισσότερες από 262.000 θέσεις εργασίας βρίσκονται σε κίνδυνο.

Όπως ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της χώρας, μεγάλος αριθμός μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων πλήττονται από τον αρνητικό αντίκτυπο του κορωνοϊού και οι περισσότεροι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, αναφέρει ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, την οποία δημοσιεύουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι επιχειρήσεις που εξακολουθούν να είναι ανοιχτές (καταστήματα τροφίμων, φαρμακεία, αρτοποιεία) καταγράφουν μείωση πωλήσεων, η οποία κυμαίνεται από 30% έως 50%, εξαιτίας των αυστηρών μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας που εφαρμόζονται στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη ανήλθε σε 882 και των θυμάτων σε 36. Στην Μπάνια Λούκα έχουν καταγραφεί τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού (235).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.