ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την Bentley στη Βρετανία – Απολύει 1.000 εργαζόμενους

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την Bentley στη Βρετανία – Απολύει 1.000 εργαζόμενους

Η Bentley ανακοίνωσε απολύσεις μετά τη διακοπή της παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδικότερα, η εταιρία παραγωγής πολυτελών αυτοκινήτων Bentley προχωράει στην περικοπή 1.000 θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας της συνεχιζόμενης εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με το BBC.

H περικοπή των θέσεων εργασίας στην εταιρία, η οποία ανήκει στο όμιλο της Volkswagen, αναμένεται ότι θα ανακοινωθούν σήμερα.

Η Bentley είναι ενδεχόμενο να προσφέρει στους εργαζομένους της τη δυνατότητα της εθελοντικής αποχώρησης, σύμφωνα με την αναφορά του BBC.

Η εταιρία ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1919.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διακοπή της παραγωγής εξαιτίας του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο έπληξε οικονομικά την εταιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.