ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φαρσοκωμωδία: Η Ιταλία συμφώνησε με τον φιλότουρκο Σάρατζ την ανακατασκευή του αεροδρομίου της Τρίπολης

Φαρσοκωμωδία: Η Ιταλία συμφώνησε με τον φιλότουρκο Σάρατζ την ανακατασκευή του αεροδρομίου της Τρίπολης

Συμφωνία της Ρώμης με το φιλότουρκο καθεστώς Σάρατζ είχαμε πριν λίγο προκειμένου να αναλάβουν ιταλικές εταιρείες την ανακατασκευή του ρημαγμένου αεροδρομίου της Τρίπολης στην Λιβύη.

Το συμβόλαιο που σφραγίζει την φιλοτουρκική στροφή της κεντροαριστερής κυβέρνησης της Ρώμης, είναι ύψους 79 εκατ. ευρώ και το έργο θα διαρκέσει 10 μήνες.

Το πιο αστείο είναι ότι την 1η Ιουλίου αναλαμβάνει περιπολίες για να μην φτάνουν τα τουρκικά όπλα στην Λιβύη (έτσι μας είπε στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη) ένα ιταλικό πλοίο στην αποστολή IRINI.

Μάλλον μετά το τέλος του πολέμου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.