ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΟΠΕΚ: Παρατείνονται για ακόμη έναν μήνα οι περικοπές στην παραγωγή

ΟΠΕΚ: Παρατείνονται για ακόμη έναν μήνα οι περικοπές στην παραγωγή

Να παρατείνουν για ακόμη ένα μήνα, δηλαδή μέχρι και τέλη Ιουλίου τις περικοπές στην παραγωγή τους, συμφώνησαν σήμερα τα μέλη του ΟΠΕΚ, η Ρωσία και άλλες πετρελαιοπαραγωγές χώρες.

Στη βιντεοδιάσκεψη που είχαν τα μέλη του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών με τη Ρωσία και τους συμμάχους τους (ΟΠΕΚ+), συμφωνήθηκε να παραταθεί αυτή η δραστική μείωση της παραγωγής ώστε να σταθεροποιηθεί η τιμή του μαύρου χριυσού.

Ο ΟΠΕΚ ζήτησε επίσης από χώρες όπως η Νιγηρία και το Ιράκ, που είχαν υπερβεί την ποσόστωση τον Μάιο και τον Ιούνιο, να αντισταθμίσουν αυτήν την αύξηση στην παραγωγή τους κάνοντας επιπρόσθετες περικοπές από τον Ιούλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα μεταξύ των χωρών του ΟΠΕΚ και των άλλων, που δεν ανήκουν στον ΟΠΕΚ», δήλωσε νωρίτερα ο Μοχάμεντ Αρκάμπ, ο υπουργός Ενέργειας της Αλγερίας, της χώρας που ασκεί αυτήν την περίοδο την προεδρία του Οργανισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.