ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

DHL: Συνεχίζει να «θερίζει» την εργασία ο κορωνοϊός – Απολύει 2.200 εργαζομένους

DHL: Συνεχίζει να «θερίζει» την εργασία ο κορωνοϊός – Απολύει 2.200 εργαζομένους

Μια ακόμη εταιρεία ανακοίνωσε απολύσεις, εξαιτίας του κορωνοϊού, η γερμανική εταιρεία ταχυμεταφορών DHL γνωστοποίησε χθες τ’ ότι περίπου 2.200 άτομα θα χάσουν την εργασία τους στις βιομηχανίες παραγωγής οχημάτων Jaguar Land Rover που έχουν την έδρα τους στη Βρετανία.

Η DHL έχει ενημερώσει τα σωματεία των εργαζομένων ότι 2.200 υπάλληλοι–περίπου το 40% των εργαζόμενων βάσει συμβολαίου σε εργοστάσια της JLR–πρόκειται να χάσουν την δουλειά τους.

Η DHL άφησε να εννοηθεί ότι ποσοστό 50% των θέσεων εργασίας που περικόπτονται, θα μειωθούν εξαιτίας της μείωσης της παραγωγής οχημάτων λόγω του κορωνοϊού, ενώ το υπόλοιπο 50% των θέσεων εργασίας περικόπτονται στο πλαίσιο “της μείωσης του λειτουργικού κόστους”, όπως πρόσθεσε το Unite.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η DHL έχει, μέσω συμβολαίου, εκμισθώσει υπαλλήλους της στην Jaguar Land Rover που εδρεύει στη Βρετανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.