ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

BBC: Περικοπές 520 θέσεων εργασίας για λόγους επιβίωση του καναλιού

BBC: Περικοπές 520 θέσεων εργασίας για λόγους επιβίωση του καναλιού

H πανδημία προκάλεσε οικονομικά προβλήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, όπου ακόμα και παντοδύναμες επιχειρήσεις όπως το BBC δείχνουν να καταρρέουν. Αυτός είναι και ένας λόγος που το διάσημο βρετανικό δίκτυο ανακοίνωσε 520 απολύσεις στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσής του.

Η διευθύντρια Ειδήσεων και Επικαιρότητας του BBC Φραν ‘Ανσγουορθ δήλωσε ότι η εταιρία, η οποία χρηματοδοτείται κυρίως από τα τέλη που πληρώνουν οι Βρετανοί τηλεθεατές, πρέπει να αλλάξει για να γίνει βιώσιμη.

Το σχέδιο προβλέπει λιγότερα ρεπορτάζ, με την παραγωγή του δικτύου να είναι πιο στοχευμένη και να επιδιώκει να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο.

To BBC επιβεβαίωσε αυτό το σχέδιο σήμερα σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, διευκρινίζοντας ότι θα προχωρήσει στην περικοπή άλλων 70 θέσεων εργασίας λόγω «της επιδείνωσης της οικονομικής του κατάστασης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτές οι 520 θέσεις εργασίας που καταργούνται προστίθενται στις 600 που ο δημόσιος οπτικοακουστικός όμιλος είχε ανακοινώσει στις αρχές Ιουλίου στα περιφερειακά του γραφεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.