ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης: Με άνοδο έκλεισαν οι δείκτες την Πέμπτη

Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης: Με άνοδο έκλεισαν οι δείκτες την Πέμπτη

Με άνοδο έκλεισαν οι δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Πέμπτη, εξαιτίας των ευνοϊκότερων προσδοκώμενων για την ανεργία.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 185,46 μονάδων (+0,68%), στις 27.386,98 μονάδες.

Ο Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, κατέγραψε το 32ο ρεκόρ της χρονιάς και τερμάτισε για πρώτη φορά για πρώτη φορά πάνω από τις ένδεκα χιλιάδες μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 109,67 μονάδων (+1,00%) για να κλείσει στις 11.108,07.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500 έκλεισε με άνοδο 21,39 μονάδων (+0,64%), στις 3.349,16 μονάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.