Wall Street: Ανέκαμψε η αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά

Wall Street: Ανέκαμψε η αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά

Έπειτα από ένα πτωτικό σερί ανέκαμψε σήμερα η αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά, καθώς οι βασικοί δείκτες της Wall Street παρουσίασαν κέρδη.

Ο Dow Jones έκλεισε στις 27.288,18 μονάδες (+0,52%), ο S&P 500 στις 3.315,57 μονάδες (+1,05%) και ο Nasdaq στις 10.963,64 μονάδες (+1,71%).

Για τον βιομηχανικό δείκτη είναι η πρώτη κερδοφόρα συνεδρίαση έπειτα από τρεις ημέρες, ενώ για τον Nasdaq και τον S&P έπειτα από τέσσερις.

Με μικρά κέρδη έκλεισαν νωρίτερα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ανακτώντας ένα μικρό μέρος από τις βαριές απώλειες της Δευτέρας.

Ο γερμανικός DAX κέρδισε 0,4% στις 12.594,39 μονάδες, ο γαλλικός CAC-40 υποχώρησε 0,4% στις 4.772,84 μονάδες, ενώ ο βρετανικός FTSE 100 ενισχύθηκε 0,4% στις 5.829,46 μονάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ευρωπεριφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB κέρδισε 0,5%, ενώ ο ισπανικός IBEX 35 έχασε 0,65%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.